Databáze FSTA, jejímž producentem je International Food Information Service (IFIS), pokrývá potravinářskou vědu a technologii od roku 1969. Jsou zahrnuty oblasti jako mikrobiologie, toxikologie a hygiena, ekonomika a statistika, strojírenství, balení, dietní potraviny, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce, zelenina, mléko a mléčné výrobky, maso, ryby, atd.

Přejít na tuto databázi

AGRICOLA (AGRICultural OnLine Access) představuje nejrozsáhlejší zdroj bibliografických záznamů ze všech oblasti zemědělství a příbuzných disciplin (zahrnuje veterinární vědu, entomologii, rostliny, lesní a vodní hospodářství a rybářství, farmářství, zemědělskou ekonomiku, životní prostředí).

Přejít na tuto databázi

AGRIS je prestižní bibliografická databáze pro oblast zemědělství. Její tvorbu zastřešuje organizace FAO, přičemž záznamy dodává do systému řada dílčích národních a mezinárodních středisek.

Přejít na tuto databázi

Knovel je online informační zdroj, který pomáhá zejména inženýrským, ale i dalším oborům, inovovat a rychleji řešit komplexní problémy tím, že poskytuje okamžitý přístup k spolehlivým informacím z odborných elektronických knih.

Přejít na tuto databázi

Plná velikost infografiky